Дамски портмонета от естествена кожа

Дамски Портмонета made in italy Made in Italy

Магазин VERA.bg предлага онлайн оригинални италиански портмонета от естествена кожа. Висококачествени, модерни и достъпни портмонета.

Оригинални дамски портмонета
Произведени в Италия
Безплатна доставка (при поръчка над 99 лв)

.00 лв.
виж детайли
естествена кожа
Безплатна доставка до Еконт при поръчка над 99 лева
Опция за преглед
Замяна или връщане в 14 дневен срок

Дамски портмонета от магазин VERA.bg

Магазин Vera.bg е специализиран в продажбата на дамски портмонета и чанти от естествена кожа. Удобниото и практично портмоне е задължителен аксесоар за всяка дама. Нашата цел е да предлагаме висококачествени модели портмонета, които са селектирани да отговарят на съвременните изисквания на всяка модерна дама.

Дамските портмонета съдържат отделения за съхранение на: монти, банкноти, лични карти, визитки, кредитни карти и други документи. Портмонетата биват няколко типа: Бизнес портмонета, портмонета със закопчаване, с щипка за банкноти и документи, със скрити джобове, ежедневни портмонета. Повечето портмонета са много добре организирани с цел максимално използване на пространството и лесен достъп до най-важните документи в портфейла.

Портмонетата са произведени с безкомпромисно качество, по най-съвременна технология. Без значение дали са големи, малки, от естествена или еко кожа - всички портмонета са произведени качествено, за да Ви служат дълго. Класическите дамски портмонета са в черен или тъмно-червен цвят, но се стараем да предлагам и други актулани цветове. Повечето портмонета са с красива подаръчна опаковка.

От екипът на онлайн магазин Vera ще получите коректно отношение и бързо обслужване. Нашият екип следи за актуалните модни тенденции и ще Ви консултира така, че да изберете най-подходящата за Вас дамско портмоне или перфектен подарък за всяка дама. Ще получите обстойна информация за всяко портмоне, тъй като всички са налични на склад и можем да отговорим на специфични въпроси. Ние държим на качеството и всяко портмоне се преглежда преди да бъде изпратен към Вас. Ако имате някакви въпроси се свържете с нас на телефон 0896 622 855, всеки работен ден от 9:00 до 18:00ч.

Получавай известия за намаления и нови продукти!

Въведете Вашият e-mail адрес:

Безплатна доставка на кожени портмонета

Експресна безплатна доставка до Еконт при поръчка над 99 лева.

Гаранция за качество на портмонетата

Проверяваме всяко дамско портмоне преди да бъде изпратено.