5 чанти, които са модерни тази година

ВИНАГИ В КРАЧКА С МОДАТA
Чантата е незаменим моден аксесоар за всяка жена. Много рядко излизаме без нея, поради което при покупка следва да обърнем внимание на възможностите, които ни се предлагат относно форма, големина, цветове и принтове. Освен удобството да вземем всичко от което имаме нужда със себе си, чрез чантата често изразяваме своята индивидуалност и стил на живот.
Разгледахме множество прелестни щампи, иновативни форми, както и класически модели и ги класирахме за Вас в следните 5 вида чанти, които ще са на мода през настоящата година..

1. МАЛКИ И МИНИ ЧАНТИ
Предполагаме някой момичета просто си харесват малките размери. Това е истина, особено щом се отнася за тенденциите през пролетно – летния сезон на 2017 г. Въпреки че не винаги са практични, дизайнерите тази година са се постарали те да бъдат неустоими.
Интересното в тенденциите от тази година е че тези мини чанти  в някои случаи ще се предлагат в комбинация с по-голяма чанта. Удобството при този тип чанти е, че те могат да бъдат използвани като отделно портмоне в самата по-голяма чанта, но освен това към тях често е прикрепена верижка или презрамка, което позволява ползването им самостоятелно.
Към тази група може спокойно да включим и малките Hobo чанти, които се очертава да са едни от най-блестящите. Раирани, изработени от комбинация на материали и кожи, блестящи и хиляди други варианти, на които ще сме свидетели през 2017.

Малко, но със стил!


2. ГОЛЕМИ ЧАНТИ ТИП САК
За някой жени, често по-важен е стилът отколкото практичността. Хубавото в случая е, че дори в моментите, когато практичността е наложителна, винаги може да бъде представена със стил.
Именно поради тази причина големите по размер пътни чанти и сакове заемат една от главните позициите в тенденциите през 2017 г. Все пак, когато една жена отива на почивка, винаги е по-добре, когато има достатъчно място в своята чанта за всичко необходимо.
Този вид чанти може да срещнете в безкрайни варианти – от изключително красиви и гръмки, с изящни цветни принтове (в зависимост от сезона), до изцяло изчистени и едноцветни. 

3. ПАЗАРСКИ ЧАНТ
Хранителните магазини по цял свят започнаха да отхвърлят найлоновите торбички, поради което необходимостта от стилни торби за многократна употреба, с които спокойно да пазарим става все по-голяма. Ето защо не е изненадващо, че като тенденция през 2017 се очертава голямата пазарска чанта. Дизайнерите тази година са подбрали за този модел чисти и свежи цветове.

4. ЧАНТИ С ШНУР
Част от дизайнерите тази година избраха да включат в колекцията си за тази година по-ежедневни модели с шнур. Това е добре дошло през летния сезон, когато искаме да вземем с нас само най-необходимото без да изглеждаме прекалено официално и скъпо облечени. Дизайнът с шнур определено е по-опростен, но придава на чантите един пътешественически чар. За повечето варианти, които ще видим на този вид чанта, дизайнерите са подбрали по семпъл дизайн в един или два цвят я, без щампи и принт.

5. РАНИЦИ
Няма нищо по хубаво от една страхотна и удобна раница. Дизайнерите са включили в колекциите си тази година всякакви варианти – от по-спортни модели до луксозни и блестящи такива. Изработени от всевъзможни материали, комбинации от кожи и велур, с прикачени метални елементи, в цяла гама от цветове, раниците се очертава да бъдат неразделна част от женския тоалет.

Друга ново и интересно, което ще завладее женските сърца тази година,  са закачливите накити, които да прихващаме за всевъзможни места по нашите чанти. Представени под формата на големи пухени топки, цветя и приказни фигури, те биха накарали всяка дама да се влюби в тях, въпреки че са напълно безполезни.

Освен тях дизайнерите експериментират  и с дръжките на чантите. Бронзови и златни верижки, които да използване като презрамки, интересно ще контрастират с кожата и велура на класическите чанти. Голям златен кръг прикрепен към чантата или малко по-семпъл модел на кръгла черна кожена дръжка ще ни радват тази година.

Не можем да пропуснем и чантите с надписи. Много дизайнери използват възможността за да популяризират търговската си марката, но това не е всичко, което ще се предлага. Цели послания ще красят чантите, някой кратки, други не съвсем, но при всички случаи представени по-много интересен начин. Все пак кое е най-интригуващото място, където да споделим прозренията си, ако не чантата.