Бъдете смели! 6 идеи за нов искрящ и вълнуващ гардероб (+1 секси бонус)

Ето че зимата се превърна в спомен и дойде ред на слънчевото време. Градусите се покачват, а сивото се сменя с ново, пъстро и пълно с живот настроение!

Край на зимната дрямка, време е да се раздвижим – нека всичко бъде цветно, живо и омайващо!

1. Грозното е красиво

Винаги сте искали някоя чанта, но сте смятали, че е странна или пък неподходяща. Не се съобразявайте с чуждото мнение, носете това, което се харесва на вас самите. В крайна сметка това е вашият стил и това ви прави уникални, нали?

2. Нов цвят

Да! Време е за нещо ново и шантаво! Цвят фуксия или пък искрящо жълто – може би цветове, които никога не сте имали в своя гардероб. А защо не?

3. Нестандарна форма

„Не позволявайте на модата да ви притежава. Решете кой сте и какво искате да покажете на света с начина, по който се обличате“ е казал Джани Версаче. В крайна сметка най-важни са стилът и качеството, а какво по-добро от чанта, която да ги съчетава?

4. Смесица от стилове

Едно време ни учеха да не смесваме каре с райе. Да, ама не! Можем да съчетаем всичко онова, което сме смятали за чудато. Дайте глас на вътрешното си усещане, със сигурност ще изненадате себе си приятно.

5. Изразете себе си

Изразителност, скромност, сексапил, изящество – всяка жена е малка вселена и има толкова много лица, които да покаже на света. Не се колебайте, а бъдете всеки ден различни и неотразими!

6. Разнообразие

„Днес съм синя, а утре розова.“ Всеки ден бъдете шарени и различни. Развълнувайте себе си и носете вдъховението като свой аксесоар където и да сте.

7. БОНУС! Бъдете секси

Да си секси не е въпрос на възраст, а на усещане. Да си секси означава да си силна, уверена и предизвикателна. С малка чанта и високо вдигната глава няма нещо, което да ви спре.