За магазин VERA

Магазин VERA VERA е любов. VERA е споделяне на емоция. От години се развиваме с ясно определена цел – да правим жените щастливи, да надминаваме очакванията, да очакват с трепет доставката на новата си чанта. VERA предоставя така желаната промяна – най-после нещо, което си струва. VERA е класика - вечна и неподвластна на хорското мнение. Като истинската любов. VERA е качество, стил и любов. VERA е клуб на дамите, които искат нещо различно, нещо стойностно. На жените, които не се примирява с посредственото и искат най-доброто за себе си. Защото знаят, че го заслужават.

Фирма "ВЕРА ИТАЛИАНА" ЕООД има дълготрайна история във вноса и продажбата на първокачествени италиански чанти от естествена кожа. Всички чанти се произвеждат от доказали се фабрики в централна Италия, някои от които с над 50 годишна история в изработката на продукти от естествена кожа, спазващи стриктен контрол на качеството и влагащи само най-добрите материали. Умелият ръчен труд на италианските майстори-занаятчии се преплита с модернизираните съвременни производствени технологии, а резултатът – висок клас чанти VERA, които отговарят на стандартите и на най-взискателните потребители.

Нашата мисия е да предоставим възможността на всеки, ценящ италианския стил, качество и автентичната емблема Made in Italy, превърнала се в символ на естетика и висока класа, да притежава истинско италианско произведение на изкуството на достъпна цена.

Нашите чанти може да намерите във физическия ни магазин в гр. Варна, бул. "Княз Борис I-ви" №61 и в нашият онлайн магазин VERA.bg, където имате възможност да избирате от впечатляваща колекция от над 750 модела чанти! Всички чанти са внимателно селектирани и подбрани, за да отговарят на последните модни тенденции, като предлагаме дамски и мъжки чанти за ежедневна употреба, бизнес чанти, раници и официални чанти за по-специални случаи.

Oт екипа на онлайн магазин VERA.bg ще получите коректно отношение, внимателно и бързо обслужване, както и обстойна информация за всеки продукт, тъй като всички чанти са налични при нас и можем да Ви отговорим на всеки конкретен въпрос, касаещ даден артикул. Нашият екип следи за актуалните модни тенденции и ще Ви консултира така че да изберете най-подходящата за Вас чанта или подарък.

Ние държим на качеството и Вашата удовлетвореност от покупката, затова всеки наш продукт се преглежда щателно преди да бъде опакован и изпратен към Вас. Искрената грижата за нашите клиенти резонира в стотиците положителни отзиви, които получаваме. Някои от тях може да прочете на тази страница и на нашата Facebook страница.

Перфектната чанта е задължителен аксесоар за модерните жени и стилните мъже, а италианската чанта VERA е перфектният завършек на всеки тоалет!

Изтеглете фирмената презентация от тук.

Получавай известия за намаления и нови продукти!

Въведете Вашия e-mail адрес: