Абониране за известия

Абониране за известия

Изпращайки Вашият email се съгласявате да получавате съобщения от VERA.bg във връзка с нови продукти/продуктови групи, намаления или персонални оферти. Във всеки изпратен email се съдържат инструкции защо го получавате, както и лесен метод за отписване с натискане на препратка. Ако имате трудности във връзка с отписване или желаете да се отпишете преди да сте получили email от нас, то може да се свържете с нас по всеки удобен за Вас начин (shop@vera.bg, телефон 0896 622 855, или на място в магазина ни в гр. Варна), за да премахнем Вашите данни. Вашите данни няма да бъдат предадени на трета страна или използвани за каквито и да било цели, различни от посочените.

Във връзка с прилагане на Регламент (ЕС) 2016/679 Ви уведомяваме, че преди и след влизането му в сила няма разлика в сключените договори между страните, общите ни условия (освен в частта, касаеща самият регламент) са същите и Вашите права остават реално непроменени - имате пълен контрол над данните. Не събираме различна информация и не предоставяме различни методи за контрол на данните, които имаме за Вас - по всяко време може да изискате да изтрием Вашите данни (като прекратите абонамент или ни уведомите по посочените начини) или да ги редактираме, както винаги до сега.

Декларация за съгласие за обработка на лични данни

Предоставяме декларация за съгласие във връзка с обработка или доставка на поръчка или абониране за известие по e-mail. Ако не се съгласявате с нея за жалост няма как да обработим поръчка или абонамент. В този случай Ви молим да не използвате сайта под каквато и да била форма. "Давам изрично съгласието си личните ми данни, събирани и обработвани от ВЕРА ИТАЛИАНА ЕООД във връзка с обработка и изпълнение на направена поръчка или абонамент, да бъдат предоставени на логистични партньори, избрани от мен - “Спиди” АД или “Еконт Експрес” ООД. Запознат съм с характера на предоставяне на данните, както и с пълните последиците от предоставянето им. Запознат съм с моите права съгласно Регламент (ЕС) 2016/679. Предоставям данните доброволно. Съгласен съм ВЕРА ИТАЛИАНА ЕООД да обработи и изпълни моята поръчка или желание за абонамент за известия по e-mail, като съм уведомен, че мога да прекратя същия по всяко време чрез натискане на бутон отписване."

Онлайн магазин VERA.bg спазва изцяло ЗАКОН ЗА ЗАЩИТА НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ (ЗЗП)

При абониране по e-mail имате възможност да се отпишете по всяко време, като във всяко получено от нас съобщение има инструкции как може да извършите това. След реализиране на поръчка е възможно да получите промоционални e-mail или SMS съобщения от нас. Отписване може да направите по всяко време, като изпратите e-mail до shop@vera.bg с Вашият телефонен номер или e-mail адрес. "Вера Италиана" ЕООД не продава и не предоставя лични данни на трети страни. Вера Италиана ЕООД е регистриран Администратор на Лични Данни в КОМИСИЯ ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ.

Общ регламент за защита на личните данни

Във връзка с "Общ регламент за защита на личните данни /ОРЗД/" (Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни) имате право да изискате достъп до Вашите данни, съхранявани от нас; право да искате тяхното коригиране или изтриване; право на преносимост на данните Ви и всички други, за които може да откриете информация в чл.13 от Общия регламент за защита на личните данни. При предоставяне на данни за обработка на поръчка или абониране за известия давате съгласие Вашите данни да бъдат съхранявани и обработвани от нас във връзка с изпълнение на поръчка или съобщения.

Получавай известия за намаления и нови продукти!

Въведете Вашия e-mail адрес: