Поръчка, доставка и връщане на закупен продукт

Как мога да върна поръчан продукт, закупен през интернет сайт vera.bg?

В рамките на 30 дни физическо лице може да върнете поръчан продукт, закупен от онлайн магазин VERA.bg. Винаги изпращаме продуктите с опция за преглед преди получаване, но ако все пак размислите няма проблем да разменим продукта или да възстановим заплатената за него сума, на посочена от Вас банкова сметка. Съгласно ЗЗП може да върнете закупен продукт, ако е в пълна окомплектовка, без видими следи от употреба, ако сте физическо лице, със запазени документи за покупка (издадени при заплащане от куриер). При връщане или замяна на продукт разходите са изцяло за Ваша сметка, до офис на SPEEDY, гр. Варна, ул. НИКОЛА ВАПЦАРОВ №5, ТЪРГОВСКИ КОМПЛЕКС ЧАЙКА, за фирма ВЕРА ИТАЛИАНА ЕООД с телефон 0896 622 855. Продукти, закупени от физически магазин подлежат само на размяна или предоставяне на ваучер в размер стойността на продукта до 30 дни след покупка. Продукти, закупени от юридически лица нямат право на връщане или замяна.

ФОРМУЛЯР ЗА УПРАЖНЯВАНЕ ПРАВО НА ОТКАЗ

Във Вашата пратка сме изпратили "Формуляр за упражняване право на отказ". Предоставяме и онлайн формуляр:

Приложение № 6 към чл. 47, ал. 1, т. 8 и чл. 52, ал. 2 и 4 от ЗЗП

 

СТАНДАРТЕН ФОРМУЛЯР ЗА УПРАЖНЯВАНЕ ПРАВО НА ОТКАЗ

 

До ...........................

/името на търговеца/

................................................................................

/адрес, ЕИК/

С настоящото уведомявам, че се отказвам от сключения от мен договор за покупка на следните стоки/услуги:

.......................................................... /описание на продукта/

Стоката е поръчана на ......................

Стоката е получена на ...................... /посочва се датата на получаване от потребителя/

.................................................................................../Име на потребителя/

Гр./с...................................................................... /Адрес на потребителя/

 

...................                                                                             ..................................

/Дата/                                                                                 /Подпис на потребителя/

 

Потребителят има право в срок от 30 дни да се откаже от договор от разстояние или от договор извън търговския обект, без да заплаща каквито и да е разходи, с изключение на разходите за връщането на стоката обратно.

30-дневният срок започва да тече от датата на приемане на стоките от потребителя или от трето лице, различно от превозвача

В срок от 14 дни, считано от датата, на която е бил уведомен за решението на потребителя да се откаже от договора и е получил стоката в стандартен търговски вид, търговецът възстановява сумата, получена от потребителя.


Срок за доставка:

  • При наличие на продукт на склад в България доставката се извършва БЕЗПЛАТНО за 1 работен ден, ако е поръчан преди 15ч. Ако не е наличен е упоменато конкретно време за доставка в страницата на всеки продукт.

* БЕЗПЛАТНАТА ДОСТАВКА Е ВАЛИДНА ДО АДРЕС В НАСЕЛЕНО МЯСТО В БЪЛГАРИЯ ИЛИ ОФИС НА SPEEDY.

Доставка с Еконт е по тяхна тарифа за доставка + комисион за наложен платеж адрес-офис или адрес-адрес.

Как да поръчате избран продукт?

Попълнете формата за поръчка в страницата на избраният продукт или се обадете на телефон 0896 622 855. Може да пишете на e-mail shop@vera.bg, ако имате специфични въпроси или нямате възможност да разговаряте по телефон.

Как се извършва доставката и на кого и как се плаща?

Всички доставки се извършват с куриер и плащане при доставка с наложен платеж (пощенски паричен превод) в брой на куриера или с POS-терминал в офис на куриер.

Имам ли опция за преглед преди заплащане?

Имате възможност да разгледате поръчаният продукт, преди да го заплатите. Опаковаме всеки продукт така, че да бъде максимално лесен за разглеждане. Ако поръчате повече от един артикул с цел избор между един от тях то опция "преглед" не е налична. В този случай трябва да заплатите всеки артикул, като след получаване имате 30 дни за избор кой ще задържите и кой ще върнете.

Какво се заплаща ако не ми хареса продукта и искам да го върна, докато куриера е при мен?

Ако се откажете от покупка поради намерен дефект в следствие от транспортирането то разходи са изцяло за наша сметка, в двете посоки. Моля да откажете получаване на куриера на място, за да може да се процедира по този начин. Ако откажете получаване поради друга причина разходите в обратна посока са за Ваша сметка.

За колко време се извършва доставката на продукт, който е наличен на склад в България?

Поръчки, направени до 15ч в работно време се изпращат на същия ден и се получават на следващия работен ден. Нормално срока за доставка е 1 работен ден до повечето населени места, освен ако не е упоменато друго. Поръчки, направени след 15ч се изпращат през следващият работен ден. Поръчки, направени в Събота или Неделя се обработват в Понеделник. При неналичен продукт доставката се извършва БЕЗПЛАТНО след предварителна резервация в определен за всеки артикул срок (информация за срок на доставка на конкретен продукт може да намерите в неговата страница).

С кой куриер се извършва доставката?

Всички пратки се изпращат безплатно с куриерска фирма Speedy. Предлагаме възможност за доставка до офис на Еконт по тяхна тарифа адрес-офис.

Как мога да върна поръчан продукт в срок от 30 дни, закупен през интернет сайт vera.bg?

В рамките на 30 дни може да върнете поръчан продукт, закупен от онлайн магазин VERA.bg. Винаги изпращаме продуктите с опция за преглед преди получаване, но ако все пак размислите няма проблем да разменим продукта или да възстановим заплатената за него сума, на посочена от Вас банкова сметка. Съгласно ЗЗП може да върнете закупен продукт, ако е в пълна окомплектовка, без видими следи от употреба, с налични документи за покупка (издадени при заплащане на куриер). При връщане или замяна на продукт разходите са за Ваша сметка, до офис на SPEEDY, гр. Варна, ул. НИКОЛА ВАПЦАРОВ №5, ТЪРГОВСКИ КОМПЛЕКС ЧАЙКА, за фирма ВЕРА ИТАЛИАНА ЕООД с телефон 0896 622 855. Продукти, закупени от физически магазин подлежат само на размяна или предоставяне на ваучер в размер стойността на продукта.

Получавай известия за намаления и нови продукти!

Въведете Вашия e-mail адрес: