Гаранция

Онлайн магазин VERA.bg предоставя на своите клиенти търговска гаранция, която е в сила 2 години от датата на получаване на стоката. Транспортните разходи за отстраняване на неизправност са изцяло за наша сметка. Моля, свържете се с нас за да предявите гаранционна претенция.

Гаранцията на закупените от Вас стоки ще бъде уважена единствено при спазването на следните условия:

Като гаранционен документ се счита всеки документ, получен след плащане на закупената стока. Пазете този документ, в случай, че желаете да се възползвате от гаранция за продуктите, които сте закупили.

Моля обърнете внимание, че гаранцията покрива единствено фабрични, структурни дефекти и неправилна сглобка.

За фабрични дефекти не се приемат следните случаи:

  • счупени, надраскани, демонтирани или липсващи елементи на продукта в следствие от външно въздействие (от претоварване, изтърване, протриване, скъсване)
  • повреди и нарушения по цялоста на продукта
  • наличие и следи от опит на клиента самостоятелно да отстрани дефектите
  • силно захабяване на продукта и следи от неправилна експлоатация и съхранение
  • гаранцията не покрива загубени елементи

При възникнал фабричен дефект продукта подлежи на ремонт или замяна в рамките на 30 дни, съгласно българското законодателство. Всички транспортни разходи са за сметка на ВЕРА ИТАЛИАНА ЕООД.Независимо от търговската гаранция продавачът отговаря за липсата на съответствие на потребителска стока в срок от 2 години съгласно чл. 112-115 от ЗЗП. Липса на съответствие означава, че поръчаният и получен продукт не е един и същ! Липсата на съответствие не касае дефекти в следствие на износване, неправилна употреба, съхранение или друго. Примери за липса на съответствие: поръчали сте чанта в жълт цвят, но сме доставили чанта в розов цвят. В срок от 2 години може да предявите претенция за липса на съответствие и ако артикула не е ползван в срок от 2 години сме длъжни да го заменим за съответния или да възстановим направените разходи. Друг пример: поръчали сте чанта, в чието описание размера е приблизително 35 на 35 на 12 сантиметра, но сте получили чанта с размери 25 на 25 на 10 сантиметра. В този случай отново в срок от 2 години, при неизползвана стока, може да поискате замяна или възстановяване на направените разходи. Моля да обърнете внимание, че всички продукти се изпращат с опция за преглед и нюанси на цвета, както и незначителни отклонения в размерите поради материята на продуктите, не са причина за предявяване липса на съответствие. Предявяване на липса на съответствие става в свободна форма, на посочените телефони за контакт, e-mail адрес, както и във всички наши търговски обекти. При открита липса на съответствие в рамките на 1 месец след получаване на продукта може да се свържете с нас за да предложим компромисно решение, компенсация или друго решение, в съответствие с интересите на двете страни.

Получавай известия за намаления и нови продукти!

Въведете Вашия e-mail адрес: