Виж какво издава чантата ти!

Знаеш ли, че съдържанието на твоята чанта говори много за теб и може да издаде черти от характера ти? Да, точно така… и както е казал народът: „Не съди за книгата по корицата“, а погледни вътре, ето сега ще надникнем в може би едно от най-съкровените местенца на дамите – техните чанти.

Тя обича да планира всичко

Може да я опишем още, като отличен организатор и човек, който залага на сигурното. Тези жени обичат реда и усещането, че знаят какво следва. Жените в тази категория често носят класически тип чанта, пълна с всякакви необходими и може би не чак толкова важни неща, като зарядно за телефон, кърпички, червило, лекарства, тефтер и химикалка, и изобщо всичко, което им е нужно, за да са подготвени за всяка ситуация през деня.

Тя е уверена

Твърде вероятно е тази жена да няма типичната работа от 9 до 17 и да няма нужда от голяма чанта, необходима да побира целя офис. Тя предпочита малки чанти или клъч, които използва и през деня и вечерта, и отлично побират всичко, което й трябва – банкова карта, телефон, червило и може би ментови дражета. Тази жена не се нуждае от ненужно много вещи в чантата си, защото колкото по-малко вещи има една жена в своята чанта, толкова по-уверена е тя.


Тя е спонтанна

Ако често носиш в чантата паспорта си, парфюм, книга, нещо сладко, то най-вероятно ти си мечтателка, винаги готова за следващото приключение. От страни такава жена може да изглежда, като потънала в емоциите и мислите си, но всъщност интуицията й никога не я лъже. Невероятна авантюристка е и държи на свободата да изрази себе си. 

Тя е креативна

Всички сме чували за добре организирания хаос, нали? Е, ако друг човек надникне в чантата на този тип дама, може моментално ще я заклейми, като разхвърляна във всички области на живота си. Но истинският артист знае къде точно е всяко нещо в огромната, бездънна чанта, пълна с най-различни неща, като касови бележки, рецепти, дори и цветни химикали. И в подкрепа на тези дами ще цитирам Тери Пратчет: „Хаосът винаги надмогва реда, защото е по-добре организиран“.