Поръчка и доставка

Доставка до ОФИС НА ЕКОНТ:

  • При поръчка над 50 лева: БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО ОФИС НА ЕКОНТ
  • При поръчка под 50 лева: ДОСТАВКА ДО ОФИС НА ЕКОНТ 3.40лв

Доставка ДО АДРЕС:

  • При поръчка над 50 лева: 3.60лв
  • При поръчка под 50 лева: по тарифа на Еконт офис-адрес (с допълнително -12% намаление от тарифите им)

Срок за доставка:

  • При наличен продукт доставката се извършва нормално за 1 работен ден, ако е поръчан преди 15ч, в работен ден.
  • При неналичен продукт доставката се извършва след предварителна безплатна резервация за между 7 и 15 дни, спрямо наличностите във фабриките-доставчици. След заявка ще се свържем с Вас за да уточним срока на доставка на конкретният артикул.

Как да поръчате избран продукт?

Попълнете формата за поръчка в страницата на избраният продукт или се обадете на телефон 0896 622 855. Може да пишете на e-mail shop@vera.bg ако имате специфични въпроси или нямате възможност да разговаряте по телефон.

Как се извършва доставката?

Всички доставки се извършват с Еконт и плащане с наложен платеж. Доставката е напълно безплатна до всеки офис на Еконт в страната, при поръчка над 50 лева. Доставката до адрес струва 3.60лв. за поръчка над 50 лева. При поръчка под 50 лева цената на доставка до офис на Еконт е 3.40лв. Предлагаме безплатна доствка до офис на Еконт за лоялни клиенти при поръчка над 50 лева, след предварително заплащане по банков път. Предложението важи само за лоялни клиенти с реализирани предишни поръчки през последните 12 месеца. В този случай е възможно забавяне на изпращането докато заплащането се отрази в банковата сметка (обслужваща банка РАЙФАЙЗЕНБАНК). Всички клиенти използват -12% намаление на куриерските разходи чрез Еконт.

Имам ли опция за преглед преди заплащане?

Имате възможност да разгледате поръчаният продукт, преди да го заплатите. Опаковаме всеки продукт така, че да бъде максимално лесен за разглеждане. Ако се откажете от покупка поради намерен дефект транспортните разходи са изцяло за наша сметка, но ако откажете поради някаква друга причина то всички направени куриерски разходи са за Ваша сметка.

За колко време се извършва доставката?

Поръчки, направени до 15ч през работна седмица се изпращат на същия ден и се получават на следващия работен ден (включително събота). Нормално срока за доставка е 1 работен ден до повечето населени места, освен ако не е упоменато друго. Поръчки, направени след 15ч се изпращат през следващият работен ден. Поръчки, направени в Неделя се обработват в Понеделник.

Как мога да върна поръчан продукт, закупен през интернет сайт vera.bg?

В рамките на 14 дни може да върнете поръчан продукт, закупен от онлайн магазин VERA.bg. Винаги изпращаме продуктите с опция за преглед преди получаване, но ако все пак размислите няма проблем да разменим продукта или да възстановим заплатената за него сума, на посочена от Вас банкова сметка. Съгласно ЗЗП в срок от 14 дни може да върнете закупен продукт, ако е в пълна окомплектовка, без видими следи от употреба, с налични документи за покупка (издадени при заплащане от еконт). При връщане или замяна на продукт разходите са изцяло за Ваша сметка, до офис на Еконт в гр. Варна, Стадион ЧЕРНО МОРЕ. Продукти, закупени от физически магазин подлежат само на размяна или предоставяне на ваучер в размер стойността на продукта.

Получавай известия за намаления и нови продукти!

Въведете Вашият e-mail адрес: