Поръчка и доставкаБЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО АДРЕС или офис на Speedy за ВСЯКА ПОРЪЧКА!


Срок за доставка:

  • При наличен продукт доставката се извършва нормално за 1 работен ден, ако е поръчан преди 15ч, в работен ден.
  • При неналичен продукт доставката се извършва след предварителна безплатна резервация за между 5 и 15 дни, спрямо наличностите във фабриките-доставчици. След заявка ще се свържем с Вас за да уточним срока на доставка на конкретният артикул.

Предлагаме възможност за доставка до офис на Еконт по тяхна тарифа, за Ваша сметка.

Как да поръчате избран продукт?

Попълнете формата за поръчка в страницата на избраният продукт или се обадете на телефон 0896 622 855. Може да пишете на e-mail shop@vera.bg, ако имате специфични въпроси или нямате възможност да разговаряте по телефон.

Как се извършва доставката?

Всички доставки се извършват с куриер и плащане с наложен платеж. Доставката е напълно безплатна до всеки адрес в населено място в страната.

Имам ли опция за преглед преди заплащане?

Имате възможност да разгледате поръчаният продукт, преди да го заплатите. Опаковаме всеки продукт така, че да бъде максимално лесен за разглеждане. Ако се откажете от покупка поради намерен дефект транспортните разходи са изцяло за наша сметка, но ако откажете поради някаква друга причина, то всички направени куриерски разходи са за Ваша сметка. Ако поръчате повече от един артикул с цел избор между един от тях то опция "преглед" не е налична. В този случай трябва да заплатите всеки артикул, като след получаване имате 14 дни за избор кой ще задържите и кой ще върнете.

За колко време се извършва доставката?

Поръчки, направени до 15ч през работна седмица се изпращат на същия ден и се получават на следващия работен ден. Нормално срока за доставка е 1 работен ден до повечето населени места, освен ако не е упоменато друго. Поръчки, направени след 15ч се изпращат през следващият работен ден. Поръчки, направени в Събота или Неделя се обработват в Понеделник.

Как мога да върна поръчан продукт, закупен през интернет сайт vera.bg?

В рамките на 14 дни може да върнете поръчан продукт, закупен от онлайн магазин VERA.bg. Винаги изпращаме продуктите с опция за преглед преди получаване, но ако все пак размислите няма проблем да разменим продукта или да възстановим заплатената за него сума, на посочена от Вас банкова сметка. Съгласно ЗЗП в срок от 14 дни може да върнете закупен продукт, ако е в пълна окомплектовка, без видими следи от употреба, с налични документи за покупка (издадени при заплащане от куриер). При връщане или замяна на продукт разходите са изцяло за Ваша сметка, до офис на SPEEDY, гр. Варна, ул. НИКОЛА ВАПЦАРОВ №5, ТЪРГОВСКИ КОМПЛЕКС ЧАЙКА, за фирма ВЕРА ИТАЛИАНА ЕООД с телефон 0896 622 855. Продукти, закупени от физически магазин подлежат само на размяна или предоставяне на ваучер в размер стойността на продукта.

Получавай известия за намаления и нови продукти!

Въведете Вашият e-mail адрес: