Кажи ми какво харесваш, а аз ще ти кажа какъв си!

Здравейте, мили дами! Днес сме Ви подготвили една закачлива игра с нашите страхотни чанти. Приканваме Ви да изберете една от посечените на картинката, която смятате, че най-добре подхожда на Вашата визия и гардероб. А сега потърсете надолу номерът на чантата, за да Ви кажем какво говори изборът Ви за самите Вас! Чанта №1 Мис Грижовна - Вие сте отговорен човек, който рядко стои бездеен, когато има недовършени задачи. Отвръщате на всяко направено добро с двойна доброта и винаги се стремите около Вас да цари хармония и мир. Вие сте крайно състрадателен човек, но става ли въпрос за семейството, бихте пренебрегнали всеки друг застанал срещу Вас. Изключително лоялни и разбиращи, Вие сте приятелят, на когото всички разчитат в кризисни ситуации.


Чанта №2 Мис Страхотна – Вие сте от дамите, които никога не подминават с лека ръка модните тенденции, и рядко давате шанс на околните да Ви конкурират. Обичате новостите, промяната и не спирате да се стараете да се самоусъвършенствате. Имате много приятелки, с които прекарвате по-голямата част от свободното си време. Обичате лукса и нищо не може да застане между Вас и мечтана чанта!

Чанта №3 Мис Приключенски дух – Вие сте човек, който трудно би се задържал дълго на едно място. За Вас светът е цветен, интересен и пълен с изненади, които нямате търпение да откриете. Въпреки спонтанния си и непредвидим нрав, приключенците също така държат и на тайното си кътче, където се оттеглят за кратко за да презаредят. Обичате да сте сред хора, приятели и познати, да обединявате компанията и да създавате нови незабравими спомени.

Чанта №4 Мис Кариеристка - Вие сте лидер, бизнес дама, която винаги използва суровата си рационалност и остър ум, за да постигне целите си. Имате властен характер, на който малко хора смеят да се противопоставят. Вие сте перфектния предприемач, който благодарение на стратегическото си мислене изпипва всеки детайл с прецизност и успява. Изразяването на чувства не е силната Ви страна. Често се дистанцирате емоционално, особено в професионална среда.

Чанта №5 Мис Свободен дух – Чаровни и независими, Вие притежавате искрица лудост, която хипнотизира хората около Вас. Винаги гледате през призмата на емоцията и състраданието и търсите по-дълбок смисъл в нещата, които Ви се случват. Очакванията Ви към околните често са високи, което понякога води до Вашето разочарование. Вие сте изключително емоционална личност и когато нещо не се получи спрямо Вашите разбирания, няма човек около Вас който да не го разбере.

Чанта №6 Мис Практичност – Вие сте човек с високо самочувствие и никога не търпите и толерирате, нещо което не отговаря на Вашите принципи и разбирания. Въпреки това Вие сте от типа жени, които карат околните да се чувстват комфортно във Вашата компания и им давате усещане за сигурност и спокойствие. Стилна и изискана, винаги на място и винаги подготвена, с перфектния тоалет, грим и прическа, често засенчвате останалите с харизмата която носите у себе си. Вие сте общителна личност и Вашият талант за комуникация Ви помага в различни ситуации да откривате хармония и да се движите напред.