Кои чанти всяка жена трябва да притежава?

Красивата чанта е задължителен аксесоар за всяка дама. Съществуват много разновидности, цветове и материи, от които можем да си изберем най-подходящата за нас. Истината е, всички обичаме големи и удобни чанти, в които може да поберем какво ли не, понякога обаче тоалетът и поводът изискват определен тип чанти.

Кои са задължителните чанти, които всяка дама трябва да притежава, за да бъде подготвена при всеки повод?

Вижте няколко чудесни предложения от нашият сайт, с които ще изглеждате страхотно където и да сте:1. Чанта тип раница


Удобна и младежка, този тип чанта е много подходящ за приятна разходка в парка, излизане с приятелки или просто когато нямате достатъчно място в дамската си чанта. Страхотно допълнение за всеки кежуъл тоалет и сезон. Съчетава се много добре с кецове или може да е закачлив елемент към всяка дреха.

2. Чанта клъч


Чанта, която никога не излиза от мода. Перфектна, когато излизате по женски или имате специален повод. Тази малка чанта се съчетава лесно, ако е в неутрален цвят или пък е прекрасен акцент за всеки тоалет, ако обичате по-забележимите цветове. Често е с по-смели решения: пайети, мъниста, камъни или принт, за да привлича вниманието и да внася празнично настроение.
3. Чанта тип торба


От велур, кожа или с открояващи се акценти, чантата тип торба пасва на всяко настроение и е идеална за ежедневието. Чудесен избор на чанта за жени, на които им се налага да носят повечко неща със себе си. Дизайна най-често е с едно отделение, което помага за по-лесното намиране на това, което търсим вътре.

4. Чанта за през рамо


Чудесна за забързаното градско ежедневие. Този тип чанта позволява да сте със свободни ръце и да се чувствате удобно. Има голям избор от цветове и големини в зависимост от удобството, което търсите.
5. Чанта с къса дръжка


Изключително удобна чанта, която можете да носите както на рамо, така и на китката си. Най-често се предлага в допълнение с дълга дръжка, което е едно още по-голямо предимство.

Дали ще сложите набързо документи или предпочитате по-голяма чанта, за да побирате повече неща със сигурност чантата с къса дръжка е добър вариант за всеки ден или за бизнес среща.

6. Чанта тип куфарче


Tова е чанта, която никога няма да излезе от мода. Запазва формата си и има твърда структура. Излъчва класа, стил и добър вкус. Удобна както за ежедневието, така и за по-специален повод. Съчетава се изключително добре с бизнес облекло: костюм, рокля или в аутфити с пола.

7. Чанта с принт


Изчистените и едноцветни чанти се съчетават добре с всичко и са комплимент към всяко облекло. Чантата с принт е тази, която показва характер и определено грабва вниманието. Винаги добра идея за допълнение към монохромни тоалети.