Виж #5 причини да избереш естествена кожа

Всички обичаме чанти - те са много повече от необходимост и отдавна са заслужили позицията си на атрактивен моден аксесоар, който допълва и подчертава целия ни стил.

А тези, изработени от висококачествена естествена кожа имат способността да устояват във времето и да ни служат значително по-дълго време.

Ето ТОП #5 безспорни предимствата на чантите от естествена кожа, спрямо тези от еко кожа:

#1 Безвремие и издръжливост
Естествената кожа е значително по-здрава и устойчива във времето от изкуствената. Нещо повече, правилните грижи и износването, което иначе би повредило и скъсало друг продукт, биха направили една чанта от естествена кожа още по-ценна и желана във времето, поради спецификата й с остаряването да става още по-привлекателна. Такава чанта ще остане непокътната за дълго, освен ако не е приложена външна сила към нея, за да я повреди. А изкуствената кожа не само, че не издържа за дълго, а за съжаление, когато започне да се износва, тя се напуква и изглежда неприятно.

#2 Аромат, комфорт и усещане
Усещането при приплъзване на длан по повърхността на чанта от естествена кожа е несравнимо. Макар и обработена естествената кожа е естествен материал и като цяло се държи, като такъв - тя диша, по-еластична е и комфортна на допир. Аромат, който излъчва дълги години, е много деликатен. И докато чантата от естествена кожа ще омеква с времето, то тази от изкуствена, създадена от синтетични материали – няма да омеква, а директно ще се пропуква по гънките.

#3 Класика и стил
В днешно време едни от най-желаните модни аксесоари са именно чантите от естествена кожа. Нищо не може да даде онова усещане за елегантност, класа и изтънченост, което осигурява чантата от естествена кожа. Тези чанти никога няма да са демоде или остарели, без значение от техния модел и вид, и определено добавят известна доза класа.

#4 Висококачествени материали
Нашите чанти се изработват от доказали се фабрики в Италия, някои от които с над стогодишна история в изработката на продукти от естествена кожа, спазващи стриктен контрол на качеството и с грижа за околната среда. Всяка чанта се изработва от висококачествена естествена кожа и с внимание дори към най-малкия детайл, за да отговаря на високите стандарти и на най-взискателните потребители.

#5 Лимитирано производство
Докато производителите на чанти от еко кожа наблягат на бързата изработка на модели и могат да пуснат в продажба по над 500 нови дизайна годишно, съобразени с последния еднодневен моден тренд, а тези, които изработват чанти от естествена кожа пускат на пазара под 50 модела за цяла година, поради значителния по-дълъг процес на производство, който включва и не малко ръчен труд. Майсторите изпипват и усъвършенстват всеки модел, а всяка чанта е своеобразен уникат.

Да притежаваш първокласна италианска чанта, изработена от висококачествена естествена кожа е безспорен знак за изтънченост. Те са предпочитани от динамичните и находчиви жени и от стилните мъже, които ценят висококачествените материали и изяществото на изработката.

Нашата мисия и цел е да предоставим възможността на всеки да притежава такова бижу на достъпна цена. Всички чанти VERA са изработени във Флоренция, Италия, където кожените чанти са считани за произведения на изкуството и се използват само перфектни материали.